PER HOLM KNUDSEN - PSYKOTERAPEUT & SEXOLOG

PSYKOTERAPI
SEXOLOGI PARTERAPI
53 63 20 03

Forside | Per Holm Knudsen | Psykoterapi & Sexologi | Parterapi | Sexologisk Klinik - Midtjylland | KONTAKT | PSYKE & SEX | PSYKE & SEX DEBAT | PSYKE & SEX's SPØRGEHJØRNE

Hvad leder du efter?
Indtast dine søgeord herunder

Powered by FreeFind

 
PSYKE & SEX's SPØRGEHJØRNE

Spørg om psykoterapi, sexologi og sex og samliv.
Læs nærmere her om dine muligheder for at stille både gratis spørgsmål og spørgsmål mod betaling. Klik her for at komme til PSYKE & SEX's SPØRGEHJØRNE

PSYKE & SEX

Her kan du læse nogen af de indlæg, der dels har været bragt i PSYKE & SEX Debat og dels spørgsmål sendt direkte til mig gennem tiden. Kig og læs de mange spørgsmål og svar, måske er der osse svar på nogen af dine spørgsmål.

PSYKE & SEX Debat

Debat- og Spørgeforum, hvor du kan stille spørgsmål vedrørende psyken / psykologi & sex / seksualiteten og hvor du kan debatere alle emner om psyke & sex. Kig ind og deltag og læs de mange indlæg.Galskaben


Finder du det ikke det, du søger på mine sider, kan du måske finde det andre steder på internettet.

Google

NEJ TIL OMSKÆRING AF BØRN - BÅDE PIGER OG DRENGE - JA TIL SEKSUEL INTEGRITET !!!

Læs den omfattende dokumentation om lemlæstelsen og den juridiske inkonsekvens.

Her finder du information om min psykoterapeutiske og sexologiske praksis.
Klik på de enkelte emner herunder, så kommer du nemt til det.

At gå i psykoterapi
Alle mennesker oplever på tidspunkter i deres liv kriser, sorg, depressioner, skyldfølelser, manglende selvtillid, samlivskonflikter, skilsmisser, dødsfald, chok, seksuelle vanskeligheder, stress, angst, manglende overskud eller andre problemer.

Nogen gange finder vi selv ud af vores kriser og løsningen på vores problemer. Andre gange er tilværelsen måske blevet helt uoverskuelig og vi har brug for professionel hjælp og støtte.

Du stiller dig måske selv spørgsmål som: "Hvorfor løber jeg ind i de samme vanskeligheder igen og igen?" - "Hvorfor har jeg de samme tilbagevendende kropslige symptomer?" - "Hvorfor lever jeg mit liv som jeg gør, når jeg i virkeligheden vil noget andet?" - "Hvorfor fungerer jeg ikke seksuelt, som jeg gerne vil?" - "Hvorfor forstår min partner mig dog ikke?" - "Hvorfor snakker vi igen forbi hinanden?" - "Hvad skyldes min depression?" - "Hvordan stopper jeg min angst?"

Det er nogen få eksempler på problemer og spørgsmål, som du/I kan få hjælp til at løse eller afklare ved at gå i terapi - alene, som par eller familie.


Psykoterapeutiske arbejdsmetoder
INDIVIDUEL TERAPI & PARTERAPI
Mine arbejdsmetoder er bl.a. samtaleterapi, gestalt- og kropterapi, parterapi og kommunikationstræning (for par), choktraumeterapi, kognitiv terapi, drømmeforståelse.

Samtaleterapi for at klarlægge og kreativt løse problemerne med en neutral samtaleperson.

Kommunikationstræning fordi det er min erfaring at langt hovedparten af problemerne i parforholdene skyldes, at vi snakker forbi hinanden både praktisk, følelsesmæssigt og seksuelt. Virkelig at forstå hinanden er ikke en enkel sag, det kræver daglig øvelse.

Læs mere om PARTERAPI - klik her.

Gestaltterapi fremhæver Nu'et, at livet leves lige nu - nu og her, mens du læser disse linier. Gestaltterapi lægger vægt på, at det enkelte menneske har medfødte evner til at tage vare på sit eget liv. At du selv i dit inderste, i din kerne, ved hvad der er bedst for lige netop dig. I gestaltterapien undersøger du de gamle indgroede mønstre og deres oprindelse og finder frem til dine nye muligheder for udtryk og handling.

Indtil jeg en dag selv får tid til at skrive lidt om gestaltterapi kan du læse om det - lidt akademisk måske - her hos Gestaltterapeutisk Forum. Om gestaltterapi.

Kropterapi lærer dig at genoplive muskulær og følelsesmæssig "dødhed". Hvis vi ikke får udtrykt vores følelser, fører de til kropslige spændinger. Spændinger er ganske enkelt den måde, hvorpå vi fysisk holder vores følelser tilbage. Du kender sikkert til at tilbageholdt irritation kan give hovedpine.

Hvis sådanne spændinger bliver kroniske, fordi vi ofte holder følelserne tilbage, så stivner musklerne og bliver "døde". Det kan f.eks. føre til hovedpine, astma, rygsmerter, mave-tarmbesvær og andre psykosomatiske lidelser.

I kropterapi lærer du at finde frem til de tilbageholdte følelser og de oplevelser, der førte til "dødheden". Når disse ubevidste og fortrængte følelser og hændelser genopleves og bliver bevidste, kan den sjælelige balance genoprettes og de kropslige spændinger aftager.

For nærmere aftale - 53 63 20 03 eller email
Klik her!


Sorg-, krise-, og choktraumeterapi
Tilbydes ved dødsfald, voldtægt, incest, røverier, ulykker, overfald, chok m.m.
Læs mere om choktraumeterapi.


Sexologisk Klinik - Midtjylland
Menneskers konflikter med "livet" - familiekonflikter, stress, bekymringer, angst og depressioner - ender mange gange med seksuelle vanskeligheder og problemer. Både for den enkelte og for parforholdet. Og ikke sjældent gemmer der sig bag disse problemer tidlige traumer, afvisninger, jalousi, seksuelle overgreb, aborter osv.

Omvendt kan konflikter med seksualiteten som impotens, for tidlig sædafgang, orgasmeproblemer og manglende lyst - som jo ofte i afgørende grad kan påvirke vores daglige trivsel, selvtillid og parforhold - vise sig at dække over gamle konflikter med forældre, angst for at sige til og fra eller frygt for det ukontrollable.

Jeg har i min uddannelse, i min praksis og i min kursusvirksomhed bl.a. lagt vægt på at arbejde psykoterapeutisk med seksuelle spørgsmål og vanskeligheder.

Læs mere om
Sexologisk Klinik - Midtjylland - klik her.

Læs mere om
Parterapi - klik her.

Jeg er medlem af
Dansk Forening for Klinisk Sexologi

For nærmere aftale - 53 63 20 03 eller email Klik her!


Individuel konsultation og supervision over Skype.

Ingen "Stress" med at nå at komme frem!

Jeg har mange års gode erfaringer med at gennemføre terapi/samtaler over Skype eller telefon.
Mit Skype-navn er: psyxdk

Supervision - Personaletræning
Tilbydes offentlige institutioner, faglige organisationer og private virksomheder efter nærmere aftale - 53 63 20 03 eller email Klik her!


Kurser - Undervisning - Foredrag
Tilbydes offentlige institutioner, faglige organisationer og private virksomheder efter nærmere aftale - 53 63 20 03 eller email Klik her!


PSYKE & SEX DEBAT

Debat- og spørgeforum, hvor du gratis kan stille alle spørgsmål vedrørende psyke, psykologi, parforfold, sexologi og sex og hvor du kan debatere alle relevante emner.

PSYKE & SEX DEBAT - Kig ind og deltag og læs de mange indlæg.


PSYKE & SEX - Spørgsmål & Svar

Her kan du læse nogen af de indlæg, der dels har været bragt i det ældre PSYKE & SEX Debat og dels spørgsmål sendt direkte til mig gennem tiden.

Kig og læs de mange spørgsmål og svar, måske er der osse svar på nogen af dine spørgsmål.
PSYKE & SEX - Spørgsmål & Svar


PSYKE & SEX's SPØRGEHJØRNE

Spørg om psykoterapi, sexologi og sex og samliv. Læs nærmere her om dine muligheder for at stille både gratis spørgsmål og spørgsmål mod betaling. Klik her for at komme til PSYKE & SEX's SPØRGEHJØRNE


Valg af psykoterapeut og sexolog
Læs om hvad skal du tænke på, når du vælger en psykoterapeut, en sexolog eller en psykolog. Klik her - Valg af psykoterapeut og sexolog.

Tavshedspligt og etik
Jeg har som medlem af Foreningen af Professionelle Psykoterapeuter tavshedspligt, og jeg henvender mig hverken til myndigheder eller pårørende uden din klare tilladelse.

Terapien foregår i min konsultation i Hammel. Du skal normalt regne med 1:40 time pr. gang. Antallet af konsultationer bestemmer du / I selv og aftaler fra gang til gang.

Jeg har min psykoterapeutiske grunduddannelse fra
Dansk Institut for Organisk Psykoterapi (D.I.G.) og du kan læse nærmere om instituttets arbejdsmetoder her. Jeg har siden bl.a. uddannet mig hos David Boadella. Choktraumeterapi hos Bodynamic. Deltaget i kurser om Hypnose for psykoterapeuter hos Stig Dankert Hjort.

Som medlem af
Foreningen af Professionelle Psykoterapeuter er jeg underlagt foreningens etiske regler. Det er en garanti for, at du/I vil møde en veluddannet og professionel psykoterapeut med respekt for dig/jer og dine/jeres personlige grænser og værdier. Et medlemsskab af Foreningen af Professionelle Psykoterapeuter er din garanti for kvaliteten af min uddannelsesmæssige baggrund samt etiske grundlag.


Tider og priser
Tider: En konsultation varer normalt 100 minutter.
Mine tider til individuel og par-terapi er normalt:
  • Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl. 11.00-12.40 / 14.00-15.40
  • Mandag, tirsdag og torsdag kl. 18.00-19.40
  • Tirsdag og fredag kl. 9.00-10.40.
    (Weekender og helligdage kan undtagelsesvist aftales.)

Ventetiden er ca. én uge - måske lidt længere for aftentider.

Priser oplyses telefonisk på eller pr. email . Du kan desuden se Priser her.


Indbetaling til bank: Her kan du læse nærmere om hvordan du kan indbetale til min bankkonto - klik her.

MobilPay kan benyttes (53 63 20 03).

AFBUD skal meddeles inden kl. 18.00 dagen før. For afbud der meddeles mellem kl. 18.00 og kl. 20.00 dagen før betales for en halv konsultation - for afbud der meddeles efter kl. 20.00 dagen før betales for en fuld konsultation.
AFBUD - RING på (evt. sms), da jeg altid aflytter min telefonsvarer - eller email .

PER HOLM KNUDSEN - PSYKOTERAPEUT & SEXOLOG
,
(Hammel ligger ca. 30 km. nordvest for Århus.)
Udlandet - psykoterapi
Hvis du/I bor udlandet er der mulighed for at få psykoterapi via telefon eller bedre via Skype, hvor du/I kan foretage samtalen gratis, hvis du/I har en Skype-konto. Via Skype er det muligt at lave konferenceopkald med flere deltagere, dvs. at én deltager kan sidde i København, den anden i Langbortistan, og jeg der, hvor jeg nu opholder mig. Mit skypenavn er psyxdk.

SKYPE
Her kan du gratis downloade programmet Skype.

Nærmere aftale på eller pr. Email Klik her!

BETALING
Prisen er den til enhver tid gældende takst, som du/I får oplyst ved den nærmere aftale om terapien. Betalingen foregår forud til min bankkonto.

BANK
Bankkonto: 6110 4860083255, Sparekassen Kronjylland, 8450 Hammel.
(IBAN nr: DK5861104860083255 - BIC-kode: KRONDK22)

MobilPay kan benyttes (53 63 20 03).


Busser til Hammel
Rute 114 - Århus <-> Hammel <-> Viborg

Rute 114 X - Århus <-> Hammel <-> Viborg

Rute 124 - Hammel - Søften - Skejby Sygehus - Universitetet

Rute 223 - Silkeborg <-> Hammel <-> Randers

Rute 314 - Hadsten <-> Hammel

Rute 55 - Viborg <-> Bjerringbro <-> Thorsø <-> Hammel

Businfo - Køreplaner - Århus Amt

Klik på her for at se
Bykort for Hammel.Hvis du finder dårlige links eller andre fejl på mine sider, så send mig en email og så vil jeg rette fejlene.

Sidst opdateret 10. februar 2023.


Email til Webmaster Klik her!


Om brug af siderne og ansvarsfraskrivelse.

© PER HOLM KNUDSEN - PSYKOTERAPEUT & SEXOLOG

Index | Kort | Biblioteket | Dansk Forening for Klinisk Sexologi | Foreningen af Professionelle Psykoterapeuter